Kontakt

window-1231372-1280x960Skicka ett meddelande om du vill komma i kontakt med oss. Vi tar gärna emot tips och feedback. Kanske har du tips om en bra länk eller en typ av fönster som vi borde skriva om? Utvecklingen går hela tiden framåt när det gäller fönster. Nya material och nya tekniska lösningar har skapat väldigt energieffektiva och hållbara fönster som dessutom är billiga. Nätet har blivit en ovärderlig källa för att jämföra priser och kolla upp olika leverantörer.

Vi brinner för att alla ska ta tag i sina fönster och se till att antingen renovera eller byta ut dem för att göra båda sig själva och miljön en tjänst. Om du har dåligt isolerade fönster i ditt hus eller din lägenhet är det egentligen ingenting att fundera över. Utbudet av fönster är stort och priserna är i regel lägre än vad du tror. Genom att lägga lite tid och arbeta på att hitta billiga fönster går det att göra fynd.

När du sedan inser hur mycket du kommer spara på uppvärmningskostnaden kommer du att inse att det sannolikt var en mycket god investering. Om du låter ett professionellt företag montera fönstren är det bara att luta sig tillbaka. De sköter allting och du är garanterad att det blir rätt utfört. Skulle du ha frågor om fönster eller olika glastyper är det också rekommenderat att höra av sig till företag i branschen.

Den här sidan bidrar förhoppningsvis till att sprida kunskap om olika fönstertyper och alla alternativ som faktiskt finns för privatpersoner. Många har inte hängt med i utvecklingen och har ingen aning om vad som menas med PVC-fönster, energifönster, u-värde och mycket annat. När det handlar om mycket pengar och om att minska miljöpåverkan har man inte råd att leva i okunskap. Att byta ut eller renovera sina fönster kan vara en investering för framtiden.